Košarica je prazna
0 proizvoda

Uvjeti korištenja

Kupovina u web shopu

Prodavatelj je tvrtka Lollipop j.d.o.o. (u daljnjem tekstu Lollipop), a kupac je svaka osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje putem kreditnih kartica, e-bankingom, općom uplatnicom ili pouzećem u web shopu lollipop.hr (u daljnjem tekstu Kupac). Na uvjete prodaje primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača ( »Narodne novine«, broj 41/14).

Da bi izvršili kupovinu u Lollipop web shopu morate biti registrirani korisnik. Kao registrirani korisnik imate razne pogodnosti: pamćenje vaših podataka za plaćanje i dostavu kako ih ne biste morali upisivati prilikom sljedeće kupnje, pamćenje vaših narudžbi, korištenje liste želja, članstvo u Lollipop klubu i ostvarivanje popusta i nagrada.

Pokraj svakog proizvoda nalaze se ispisani detalji vezani za taj proizvod: ime proizvoda, kratak opis, cijena, dostupne veličina i količina. Cijene istaknute na stranicama pored pojedinog proizvoda vrijede za sve oblike plaćanja. Cijena je maloprodajna, PDV je uključen.

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem izbornika i popunjavanjem elektroničkog formulara. Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

Narudžba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Pristupom meniju "Košarica" dobivate uvid u odabrane proizvode, njihovu količinu i cijenu. Ako imate kodove za voucher ili popust unesite ih prije koraka Check out. Odabirom Check outa pristupate obrascu narudžbe u koji ste dužni upisati osobne podatke i podatke primatelja ako se njegova adresa razlikuje. Uz ukupnu narudžbu biti će naznačena cijena poštarine, ili da je dostava besplatna. Nakon primitka podataka iz narudžbe na ekranu će biti istaknuta obavijest da je narudžba Kupca zaprimljena, a Kupac će o primitku narudžbe dobiti posebnu obavijest elektroničkim putem na naznačenu adresu e-pošte. Pomoću zaprimljenih informacija moći ćete pratiti svoj paket na stranicama Hrvatske pošte.

Ako je kao oblik plaćanja odabrano plaćanje e-bankingom ili općom uplatom, a Lollipop trenutno ne raspolaže naručenim proizvodom, o tome će u primjerenom roku obavijestiti Kupca te mu vratiti uplaćena novčana sredstva. Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Lollipop će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv. Naručeni proizvod, ovisno o tome da li je dostupan na skladištu, Lollipop isporučuje u najkraćemu mogućem roku.

Raskid ugovora i reklamacije

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA na temelju članka 74. Stavka 2. Zakona o zaštiti potrošača:

Računanje roka za jednostrani raskid ugovora:
-Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
-Da biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovog Ugovor, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostavnom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektoničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora (obrazac pogledajte ovdje).
- Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, 
roba koja je predmet ugovora predana u posjed.
 
Pisani oblik raskida ugovora s gore navedenim podacima pošaljite na: 
Email: podrška@lollipop.hr 
Telefaks: 048 220 958 
Adresa: J. Vargovića 2, 48000 KOPRIVNICA, trgovina"Lollipop"

POVRAT UPLAĆENOG IZNOSA:
-Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršiti ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ako ste odabrali drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.
-Povrat novca biti će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.
-Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste robu poslali nazad.

POVRAT ROBE:
-Robu vratite ili je predajte nama (na adresu: J. Vargovića 2, 48000 Koprivnica, trgovina “Kockica”) bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostavnom raskidu ugovora.

TROŠKOVI POVRATA ROBE:
-Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

ODGOVORNOST POTROŠAČA ZA UMANJIVANJE VRIJEDNOSTI ROBE:
-Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo za utvrđivanje prirode, obilježja I funkcionalnosti robe.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti I poslati (obrazac preuzmite ovdje). Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.
 

U slučaju kada je ugovor raskinut nakon izvršene dostave proizvoda, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i zapakiran u originalnu ambalažu.

Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada Lollipop preda proizvod dostavnoj službi. Kupac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na stranicama lollipop.hr.

Lollipop ne odgovara za ogrebotine i sitne nedostatke koji su nastali prilikom transporta ako ti sitni nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda. U slučaju tehničke neispravnosti, bilo kakvih oštećenja proizvoda, pogreška u narudžbi sa Lollipop strane. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Lollipop tim osobito ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke zaslona svakog pojedinog Kupca. U slučaju gore navedene razlike između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Sve reklamacije i prigovore javite na: 
Email: podrška@lollipop.hr 
Tel: 048 296 376 
Adresa trgovine: J. Vargovića 2, 48000 KOPRIVNICA, trgovina"Lollipop"

 

Dostava

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Uz ukupnu narudžbu prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave, ili da je dostava besplatna.

Cijena poštarine unutar RH iznosi 25,00kn za HP ili 38,00kn za GLS dostavu sve narudžbe do 300,00kn.

Narudžbe iznad 300,00kn imaju besplatnu  GLS dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših roba ili usluga.

Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati na Lollipop adresu jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-poštom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-poštom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme na jednoj od adresa specijaliziranih dječjih trgovina „Kockica“

Kada Lollipop putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu odnosno Primatelju, njihova je dužnost preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

Zaštita povjerljivih podataka kupaca

Lollipop j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnih podacaka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke registriranih korisnika koji su nužni za ispunjenje navedenih obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lollipop tima odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Informacije o tvrtki

Naziv: Lollipop jednostavno dioničko društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

Skraćeni naziv: Lollipop d.o.o.

Sjedište tvrtke: Augusta Šenoe 6a, 48331 Gola

Upisano u Sudski Registar: Trgovački Sud Varaždin

Broj u Sudskom Registru: 070108886

OIB: 05587556988

Temeljni kapital: 20.000,00kn uplaćeno u cijelosti

Članica Uprave: Maja Blažek

Osnivačica i direktorica: Maja Blažek

Datum osnivanja: 13.03.2013.

IBAN (SPERBANK): HR5125030071124000275

 

Djevojčice

Dječaci

Igračke

Poklon Pakiranja

LOLLIPOP.HR Home LOLLIPOP.HR Facebook LOLLIPOP.HR Twitter LOLLIPOP.HR Google+ LOLLIPOP.HR Pinterest LOLLIPOP.HR Instagram LOLLIPOP.HR Kontakt

© Lollipop j.d.o.o. | Sva prava pridržana
Web stranice koriste: Bentra Ultimate CBS