Košarica je prazna
0 proizvoda

O nama

Lollipop je specijaliziran brand proizvoda za djecu i bebe. U našoj ponudi možete naći visokokvalitetnu odjeću , igračke i domišljata poklon pakiranja.

 
Tko smo?
 

Lollipop je mladi kreativni brand koji stvara bogat asortiman proizvoda za one najmanje pa sve do uzrasta 10-ogodišnjih klinaca. Temeljne odrednice su nam očuvanje domaće proizvodnje, pažljiv odabir materijala i njegove obrade, te razigran dizajn i kvaliteta.

Pod imenom Lollipop krije se 100% domaći brand: što znači da je Lollipop tim zamislio, osmislio, nacrtao, razradio i proizveo cijeli proizvod. Vedar i razigran dizajn potaknuti je željom da se stvori ponuda proizvoda namjenjenog djeci koja je u skladu s vremenom u kojem živimo: originalan i pun novina, ali i ekonomski prihvatljiv.

Vlastita krojačka radnja omogućuje da konstantno širimo novu ponudu Lollipop proizvoda; kontroliramo kvalitetu proizvodnje; radimo kolaboracije s mladim umjetnicima, dizajnerima i kreativcima te da ujedinjenim snagama gradimo prekrasan i maštovih svijet za bebe i djecu.

Digitalni printer za tekstil koji se nalazi u Lollipop stvaraonici, omogućuje nam da realiziramo svoje i vaše ideje. Boje koje koristimo  su na bazi vode te su stoga printevi izrazito meki, nježni i prozračni, jedva primjetni na dodir. Boje posjeduju certifikat kvalitete "Oeko-tex Standard 100" i time Vam garantiraju kvalitetu i sigurnost koja je i više nego bitna kad su u pitanju dječja i baby robica.


 
Gdje nas naći?
 
 

Lollipop proizvode možete naći na slijedećim adresama:


Adresa Kontakt
Trgovina "LOLLIPOP" Ul.Josipa Vargovića 2,

48000 KOPRIVNICA

048/ 296-376
 
Ambalaža
 

U našoj ponudi možete naći poklon pakete i pakiranja za sve namjene. Sami odlučite da li želite da Vam zamotamo poklon u ukrasni papir, stavimo odabrane artikle u ukrasne kutije, ukrasimo poklon plavom, žutom ili rozom mašnom.

Cilj nam je stvarati „polujestivu“ ambalažu za naše proizvode u Lollipop stilu. Započeli smo s „Ice Cream Soldier“ edicijom. Sladoledna pakiranja za baby asortiman poprimaju oblik jestive slastice umetanjem baby majica, bodia, slinčeka i kapica u šarene kornetiće. Rezultat je taj da šarenilom materijala možete odabrati okus koji najviše volite: da li želite kuglicu vanilije, punča, jagode ili pistacije? Odabir je vaš, a sladoled obećano stiže na adresu, neotopljen.

Drugo pakiranje koje je za sad izašlo samo u limitiranom izdanju od 10 primjeraka je poklon paket „Reci&Speci“; šarena kutija sa velikom mašnom sadrži dvije usklađene pregače: jednu malu za kći i jednu veliku za mamu te 3 ukusna recepta za kolače koji garantiraju zabavu u kuhinji. Kreativnom ambalažom oduševite male slavljenike.

 
Igračke
 

U našoj šarenoj ponudi možete pronaći Lollipop igračke proizvedene u našoj krojačkoj radnji, ali i visokokvalitetne igračke za djecu svjetskih proizvođača (opise brandova možete naći ovdje). Od prvih zvečka i mobila do didaktičkih igračaka koje potiču razvoj motoričkih sposobnosti i kreativnosti kod djece.

Iskusni dizajneri osmišljavaju nove igračke i igre za djecu da bi ona mogla uživati u zabavi, doživjeti velike avanture svaki dan te bezbrižno učiti i razvijati svoju maštu i senzibilitet.

Ako želite zapakirati igračku u poklon, na vama je da jednostavno odaberete iz naše ponude ukrasnih papira, ambalaža i mašna, napišete čestitku i adresu te će zapakiran poklon pozvoniti na vrata vama ili onom kome je namjenjen.

 
Rad po narudžbi
 

Fleksibilost vlastite proizvodnje omogućuje da radimo po narudžbi. Do sada smo surađivali sa športskim klubovima i reprezentacijama u izradi trenirka, dresova, koledžica; izrađivali smo kostime za vrtićke priredbe, maturante, maškare, cheerleaders uniforme, promo materijala kao što su majice, hoodice, cekeri i još mnogo toga...

U našoj ponudi možete naći ručno izrađene detalje, vez i sitotisak napravljen u suradnji s malim tvrtkama i obrtima, tako da skoro i nema toga što ste zamislili, a da mi ne možemo to realizirati. Ako imate problema s dizajnom i vizualima Lollipop tim će Vam pomoći da nađete najbolje rješenje.

Pogledajte našu galeriju u kategoriji Rad po narudžbi.

Djevojčice

Dječaci

Igračke

Poklon Pakiranja

LOLLIPOP.HR Home LOLLIPOP.HR Facebook LOLLIPOP.HR Twitter LOLLIPOP.HR Google+ LOLLIPOP.HR Pinterest LOLLIPOP.HR Instagram LOLLIPOP.HR Kontakt

© Lollipop j.d.o.o. | Sva prava pridržana
Web stranice koriste: Bentra Ultimate CBS