Košarica je prazna
0 proizvoda

Lollipop Blog

Što je novo u Lollipop shopu? Gdje smo bili i što smo radili? Pratite Lollipop novosti, posebne ponude i nagradne igre..

Natječaj "Osvoji kompletić iz bajke"

20.08.2018.

Osvojite točkasti kompletić za bebe: bodi + trakica. Natječaj je otvoren do 22.08., a odvija se na našem Facebook i Instagram profilu. Jednostavim koracima pomognite nam podjeliti naš sadržaj i osvojite lejtni komplet za bebe proizašao iz naše kreativne stvaraonice.

Lollipop "otok" u Avenue mallu

05.09.2015.

Od 03.09. naše proizvode možete naći u Zagrebu.

Lollipopci u srednjem vijeku

02.09.2015.

Sudjelovali smo na jubilarnom 10. Renesansnom festivalu u Koprinici (27.-30.08.2015.). Obukli smo male koprivničke vitezove, zmajeve i princezice. Bilo nam je super zabavno.

Lollipop štand na Podravskim motivima

02.07.2015

Taj kišni vikend u Koprivnici ušarenili smo lijepom Lollipop robicom, novim poklon pakiranjima, lubenicama na štapićima, naljepnicama za označavanje zimnice i raznim rekvizitima za mališane koji su prošetali sajmom.

Uskrsna akcija

30.03.2015.

Mali šareni Lollipop zečići donijeli su mnoštvo iznenađenja povodom Uskrsnih praznika. Pratite male zečje šapice koje će Vas odvesti do super Uskrsne akcije u kojoj kupite 2, a kući nosite 3 majice po vlastitom izboru. Prevrtljivo proljetno vrijeme uljepšajte šarenim majica s prugicama, printom, kragnicom. Akcija traje od 30.03.-08.04.2015.

Traži se grafički dizajner/ vizualni dizajner

26.02.2105.

Lollipop raspisuje natječaj za Grafičkog dizajnera/ Vizualnog dizajnera. Stručno osposobljavanje u trajanju od godinu dana te nakon toga stalni radni odnos. Traži se osoba koja bi svojim idejama i angažmanom pomogla u stvaranju maštovitog svijeta za djecu i bebe u Lollipop stilu.

Traži se Tehnolog za odjeću

26.02.2015.

Lollipop raspisuje natječaj za Tehnologa/ Konstruktora za odjeću. Stručno osposobljavanje ili stalni radni odnos. Traži se osoba koja bi svojim znanjem i vještinama pomogla izrađivati male Lollipop krojeve prema zadanom modelu/ ideji, voditi i nadgledati proces izrade i kreativnim pristupom pomoći u osmišljavanju novih modela.

Božićni sajam "ArtOmat"

17.12.2014.

Božićni sajam rukotvorina i malih serija na kojem se predstavljaju mladi hrvatski dizajneri i brandovi savršeno je mjesto za kupnju božićnih poklona. Potražite Lollipop štand u zgradi HDLU-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu od 12.-21.2014. Za vrijeme trajanja sajma besplatno ćemo Vam zapakirati koliko god kornetića trebate :)

Art Bazar sajam "Kištra"

08.12.2014.

“Kištra” je novi zanimljiv sajam rukotvorina i hrvatskog dizajna koji se održava u centru Zagreba u samoj blizini Britanskog trga. Na prvoj Kištri kao jedan od izlagača sudjelovao je i Lollipop. Te zimske subote na dan Sv. Nikole zapakirali smo jaaako puno Lollipop kornetića.

Lollipop u Koprivnici

07.12.2014.

Preuredili smo dječju tgovinu “Kockica” u Koprivnici i dali joj novi Lollipop izgled. Povodom preuređenja bila je mala promocija novog branda dječje odjeće “Lollipop” te promocija novih brandova igračka za djecu i bebe koje od sada možete naći i na našem web shopu. Osim popust od 30% na cijelokupni asortiman, podjelili smo Lollipop majice i torbe.

Novi brandovi dječjih i baby igračka

02.12.2014.

Na našem web shopu možete pronaći nove brandove dječjih i baby igračka: od zvečka i slagalica, muzičkih, drvenih i didaktičkih igračka do društvenih igra, vozila i plišanih igračka. Igračke su prilagođene svim dobnim skupinama djece: od novorođenih beba pa sve do školaraca. Sve igračke posjeduju potrebne certifikate kvalitete.

Lollipop u Bjelovaru

18.11.2014.

Otvaranje dječje trgovine “Kockica” u Bjelovaru, Ul. Vladimira Nazora 5. U trgovini osim dječjih igračka možete pronaći sve Lollipop proizvode za djecu i bebe. Povodom otvorenja za Vas smo pripremili promotivne Lollipop majice i torbe te 30% popusta na cijeli asortiman od 3.-20.11.2014. Dođite i uživajte u kupovini :)

Oeko-tex Standard 100

25.09.2014.

Stvaralačku radionicu Lollipop proizvoda od sada upotpunjava i printer za tekstil koji sa svojim bojama na vodenoj bazi čini dječju odjeću još zabavnijom, sigurnom od štetnih i opasnih tvari te mekšom i ugodnijom za nositi.

Djeca Koprivnice za djecu Gunje

22.05.2014

Lollipop je sudjelovao u humanitarnoj akciji za pomoć djeci koja su ostala bez najmilijih stvari, ali nažalost i cijelih domova. Pomognimo najmanjim stanovnicima poplavljene Gunje. Najpotrebije stvari jesu voda, hrana i ljekovi, ali ne zaboravite da djeca i u teškim situacija trebaju ostati djeca i da će ih svaki lijepi poklon paket razveseliti.
Gunja u <3

Djevojčice

Dječaci

Igračke

Poklon Pakiranja

LOLLIPOP.HR Home LOLLIPOP.HR Facebook LOLLIPOP.HR Twitter LOLLIPOP.HR Google+ LOLLIPOP.HR Pinterest LOLLIPOP.HR Instagram LOLLIPOP.HR Kontakt

© Lollipop j.d.o.o. | Sva prava pridržana
Web stranice koriste: Bentra Ultimate CBS